Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 18 januari 2018

Verkiezingsprogramma goedgekeurd door Ledenvergadering D66 Rijswijk

Verkiezingsprogramma goedgekeurd door Ledenvergadering D66 Rijswijk

Het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 is op de ledenvergadering van D66 Rijswijk. Het verkiezingsprogramma heet “Iedereen” en behandeld zes belangrijke thema’s voor onze gemeente.

  1. Het allerbeste onderwijs
  2. Goed wonen in een groene gemeente
  3. Meer ruimte voor ondernemende mensen
  4. Iedereen hoort erbij
  5. Betrokken inwoners
  6. Solide financien

Als inhoudelijk sterke fractie hebben we vier jaar lang succesvol deelgenomen aan de coalitie en hebben we veel voor elkaar gekregen. De financiën zijn veel stabieler en ook op het gebied van onderwijs hebben we veel voor elkaar gekregen. Hopelijk mogen we met uw steun dit positieve beleid doorzetten en door samen te werken Rijswijk nog spannender en bruisender te maken.

Op zaterdag 20 januari om 10.00 uur wordt het verkiezingsprogramma officieel gepresenteerd door lijstrekker Constantijn Dolmans aan staatssecretaris en inwoner van Rijswijk Stientje van Veldhoven op het plein voor Museum Rijswijk.