Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 27 maart 2018

D66 Rijswijk blijft even groot met vier zetels

De lijsttrekkers van D66 en Wij. Rijswijk – Constantijn Dolmans en Bjorn Lugthart – vinden het fijn dat er duidelijkheid is over de verkiezingsuitslag in Rijswijk. De Wij. voorman heeft de lijsttrekker van D66 gefeliciteerd met de verkiezingsuitslag en het behalen van de 4e zetel. Lugthart “Het zetelaantal wijzigt maar tegelijkertijd blijft de steun van de Rijswijkers voor de beweging Wij. hetzelfde. Als grootste winnaar van de lokale partijen kijk ik uit naar de samenwerking.”

Dolmans: “Het is knap dat de nieuwe lokale beweging Wij. meteen met drie zetels in de Raad komt. Ook ik kijk uit naar een goede samenwerking in de toekomst. D66 Rijswijk behaalde vrijwel hetzelfde aantal stemmen als in 2014, en het is fijn dat dit ook in evenveel zetels tot uitdrukking komt. Het huidige Collegebeleid krijgt ruimschoots meerderheid met 18 zetels (was 15).”