Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 6 februari 2019

VVD Rijswijk stapt op uit coalitie

Het opstappen van de VVD uit de Rijswijkse coalitie is heel vervelend. Veel belangrijke beslissingen liggen nu stil: de herontwikkeling In de Bogaard, de kaders voor de energietransitie, aanbesteding Huis van de Stad. Het wordt lastig om besluiten te nemen over onderwerpen die nog op stapel staan. Het is ook vervelend voor wethouder Van der Pol als persoon die met plezier aan de slag was.

D66 Rijswijk wil met andere fracties in gesprek om de mogelijkheden te bekijken voor een stabiel stadsbestuur met draagvlak. D66 Rijswijk blijft zich inzetten voor een duurzame, innovatieve en financieel gezonde toekomst voor Rijswijk. Die verantwoordelijkheid nemen wij serieus. Stilstaan is geen optie, bijvoorbeeld de herontwikkeling van In de Bogaard en de Plaspoelpolder moet stevig doorgaan. Met inzet op goed wonen, goed werk en goed onderwijs in Rijswijk.