Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 8 april 2020

Vacature: fractieassistent

Omdat één van onze fractieassistenten zich volledig gaat richten op (sociale) media ondersteuning van de afdeling en de fractie, zoekt de fractie een nieuwe fractieassistent. We zoeken iemand die het leuk vindt om als fractiesecretaris op te treden en D66 inhoudelijk in (één van de) fora wil vertegenwoordigen.

Taken:

– woordvoering op een aantal onderwerpen namens D66 in één van de fora (raadscommissie);
– ondersteuning van de fractievoorzitter bij de voorbereiding van de fractieagenda;
– opstellen van de besluitenlijst en actiepuntenlijst;
– najagen openstaande acties in goede samenwerking met fractie en afdelingsbestuur.

We zoeken dus iemand die het leuk vindt inhoudelijk een bijdrage te leveren, het lef heeft om ook het woord te voeren in een forum en tegelijkertijd de fractie ondersteunt in effectief en efficient werken.

Vergoeding:

Een hoop lol, inhoudelijk meedraaien in de fractie, een vrijwilligersvergoeding van €375 per kwartaal en een goede voorbereiding voor als je je over twee jaar kandidaat zou willen stellen voor de raad.

Voor meer informatie, neem je contact op met Constantijn via cpimdolmans@hotmail.com.