Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Rijswijkse wandeltocht

Zaterdag, 24 april 2021

Meld je nu alvast aan voor onze wandeltocht door Rijswijk!

Beste D66’er,

Onze mooie resultaten van de Tweede Kamerverkiezingen hadden wij graag met jullie samen willen vieren. Echter als gevolg van de coronamaatregelen behoren fysieke bijeenkomsten, met groepen groter dan 2, nog steeds niet tot de mogelijkheden. Om elkaar toch te ontmoeten willen wij jullie uitnodigen voor een wandelactiviteit op zaterdag 24 april a.s. Hierbij ga je in tweetallen wandelen door Rijswijk, de wandeling is circa 6 km (maximaal 1,5 uur wandelen). Onderweg kun je met behulp van een voucher een koffie/thee (to-go) ophalen bij een horecagelegenheid. Het eerste tweetal start om 10:00 uur.

Voor de wandeling gebruiken we het wandelknooppuntennetwerk (www.wandelroutenetwerk.nl). De route loop je op basis van wandelknooppunten. Deze zijn genummerd op paaltjes langs de weg en je kunt gratis de app Wandelroutenetwerk downloaden zodat je de route op jouw telefoon kunt volgen.

Meld je uiterlijk 10 april a.s. aan via de app of via info@d66rijswijk.nl en je ontvangt dan per e-mail de startlocatie en het tijdstip. Wellicht ontmoeten we elkaar onderweg of misschien vormt een van de bestuursleden wel een wandelduo met jou en spreken we elkaar.

Namens bestuur D66 Rijswijk,

24 april

10:00