Steun ons en help Nederland vooruit

Sinds 1991 woon ik in Rijswijk samen met Petra. Onze dochter studeert in Utrecht en onze zoon zit op het Haags Montessori Lyceum. We wonen hier prima naar onze zin in een groene omgeving, met Oud Rijswijk op loopafstand, en dichtbij het openbaar vervoer en de snelweg. In Rijswijk ben ik vrijwilliger bij het Jeugdtheater en de Bonifatiusparochie. In mijn vrije tijd loop ik graag met rugzak langere wandeltochten. Nu met mijn zoon in etappes onderweg naar Rome. En als er nog tijd over speel ik saxofoon.

Werk
Jurist en bedrijfskundige, nu hoofd compliance bij de Europese tak van MS Amlin, een internationale verzekeraar voor grote en middelgrote bedrijven. Dat is inhoudelijk juridisch werk en ook mensenwerk, ethiek in de praktijk brengen. Mensen daarin meekrijgen, mensen helpen te veranderen vind ik leuk. Ik werk veel internationaal, en Rijswijk is daarvoor een prachtige uitvalsbasis.

In de raad
De wereld een beetje beter maken begint dicht bij huis. Mensen de ruimte geven om hun eigen keuzes te maken. Mensen kansen bieden om zich te ontwikkelen. Medeleven en begrip te tonen voor anderen. En te stoppen met het uitputten en vervuilen van onze leefomgeving. Als raadslid wil ik daar mijn bijdrage aan leveren. Goed bestuur en gezonde financiƫn zijn daarvoor noodzakelijk: om de sociale en culturele voorzieningen in Rijswijk blijvend te ontwikkelen; om bedrijvigheid en werk aan te trekken en te behouden; en voor een veilige, prettige en groene leefomgeving. Kortom, nodig om de wereld en Rijswijk een beetje beter te maken.

Onderwerpen
Openbare orde en veiligheid, gemeentelijke dienstverlening en financiƫn.

Cederlaan 15, 2282 KB Rijswijk, +31620634389

Meer van Constantijn Dolmans